Home / / Praatcafés over verbeteren hoofdfietsroutes

Praatcafés over verbeteren hoofdfietsroutes

DALFSEN – De gemeente Dalfsen houdt op 7, 8 en 9 mei Praatcafés om ervaringen en wensen over en knelpunten op de hoofdfietsroutes in de gemeente op de halen.

Dalfsen heeft de ambitie om het fietsen in de gemeente verder te stimuleren en nog aantrekkelijker te maken. Een van de acties die hieraan bijdraagt is het verbeteren van de hoofdfietsroutes. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen worden alle inwoners van harte uitgenodigd om mee te denken.

Tijdens het Praatcafé krijgen inwoners de gelegenheid om met de gemeente mee te denken door ervaringen, wensen en expertise te delen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan knelpunten of gevaarlijke situaties die worden ervaren tijdens het fietsen. Op grote kaarten staan de verschillende fietsroutes aangegeven. Per route kunnen inwoners aangeven wat hun ervaring, wens of opmerking hierbij is. Dit wordt meegenomen tijdens de vervolgstappen die gezet gaan worden de komende maanden. Tijdens het Praatcafé wordt hier meer informatie over gegeven.

De praatavonden vinden plaats op dinsdag 7 mei van 17.00 tot 19.00 uur in de Trefkoele+ in Dalfsen, woensdag 8 mei van 17.00 tot 19.00 uur in Kulturhus De Spil in Nieuwleusen en donderdag 9 mei van 17.00 tot 19.00 uur in Kulturhus De Mozaïek in Lemelerveld.

Mochten inwoners wel graag mee willen denken, maar niet aanwezig kunnen zijn tijdens één van de Praatcafés. Dan is het mogelijk om online een enquête in te vullen. Meer informatie over de Praatcafés en de kaarten waarin de hoofdroutes zijn aangegeven zijn te vinden op www.dalfsen.nl/integralefietsvisie.

Lees ook

Fietstocht van Saam Welzijn vanuit Dalfsen

DALFSEN – Saam Welzijn in Dalfsen houdt op dinsdag 27 juli weer een fietstocht. Vertrek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.