Home / / Postzegelruilbeurs met veiling

Postzegelruilbeurs met veiling

OMMEN – Postzegelvereniging Ommen en Omstreken houdt donderdag 4 april weer een verzamelavond in het Hervormd Centrum, Prinses Julianastraat 8 te Ommen. Een avond voor jong en oud, man of vrouw. Er is een veiling van zestig kavels. Er zijn zegels te ruilen, te kopen of te verkopen. De vereniging beschikt ook over kistjes voor de rondzending in Ommen, waar men aan mee kan doen. Dit om zo thuis alles rustig uit te zoeken en eventueel de verzameling aan te vullen. Voor informatie bel 06-15278130. Voor postzegelverzamelaars is dit een geschikte avond om de collectie uit te breiden. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

Lees ook

Vechtdal Wonen en Vitaal Vechtdal bundelen de krachten

OMMEN – Woningstichting Vechtdal Wonen sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.