Home / / Palmpasen in Lemelerveld

Palmpasen in Lemelerveld

LEMELERVELD – Zondagmorgen was het weer een drukte van belang bij de Brugkerk, vanwege de Palmpasendienst die de Raad van Kerken hier hield.
De kinderen stonden er met hun palmpaasstok en zelfs de koning op een ezel kwam kijken. De ezel had er duidelijk zin in, hij ging maar wat graag voorop in de optocht. Onder gezang ging de stoet naar binnen om vervolgens een rondje door de kerk te maken.
Na afloop van de viering ging men in optocht naar Brugstede waar ook een rondje door het huis werd gemaakt. En ook hier kende de ezel geen drempelvrees, dit tot genoegen van de bewoners. Er werd gezongen en de kinderen kregen een kleine traktatie. Met een dankwoord namens de bewoners ging iedereen weer tevreden naar de Brugkerk terug.

Lees ook

Welcome to the family!

(Advertorial) Freeroad is dé Mazda dealer van Midden-Nederland. In de meest dynamische stad Zwolle, mag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.