Home / / Paasvuur Vilsteren

Paasvuur Vilsteren

VILSTEREN – Elk jaar wordt traditiegetrouw in Vilsteren op eerste Paasdag het paasvuur ontstoken. Leden van Scouting Vilsteren zullen om 20.30 uur hun fakkels aansteken aan de paaskaars in de Willibrorduskerk. Voor de kerk kunnen vanaf 19.45 lampions gekocht worden. Samen met de leden van Scouting Vilsteren zal de tocht vervolgens, onder trommelgeroffel, naar het paasvuur aan het Stuwepad gaan. Na een kort openingswoord zal het vuur ontstoken worden. Onder het genot van een hapje en een drankje kan men zich heerlijk warmen bij het vuur. Een vrijwillige bijdrage voor deze traditie kan gedaan worden in de melkbus bij het paasvuur. Hiermee wordt bijgedragen aan de verdere opbouw van het spaargeld dat ingezet zal worden voor o.a. het behoud en het onderhoud van het parochiehuis in Vilsteren. Aanvang 20.30 voor de ingang van de kerk.

Lees ook

70 jaar Molukkers in Ommen (1)

OMMEN – Dit jaar maart was het precies 70 jaar geleden dat in Rotterdam de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.