Home / / Paashazen in centrum Ommen

Paashazen in centrum Ommen

OMMEN – Pasen komt eraan! Daarom organiseren verschillende winkeliers uit Ommen samen een toffe Paasactie. Het belooft een gezellige dag te worden vol met verrassingen en prijzen.

Zaterdag 20 april zal het centrum van Ommen in het teken staan van de Paasactie. Er wordt een gezellige speurtocht georganiseerd voor de kids. Bij veel winkels hangen letters en aan het einde van de speurtocht vormen deze letters een vraag… wie het juiste antwoord heeft gevonden kan kaartjes winnen voor Octo4kids: hét speelparadijs van Ommen, een supergave prijs dus! Tijdens de tocht komen de kinderen ook leuke opdrachten en verrassingen tegen, zoals rondhuppelende paashazen. De tocht begint op de Markt en eindigt op het Kerkplein. Starten met de route kan vanaf 12.00 tot 17.00 uur. De hele middag zal er gezelligheid in het gehele centrum te vinden zijn. Natuurlijk is iedereen welkom om mee te doen, jong én oud!

Lees ook

Jeugdspelers TCO krijgen nieuwe clubshirts

OMMEN – Afgelopen week ontvingen alle jeugdspelers van TCO een nieuw clubshirt. De shirts worden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.