Paashazen in centrum Ommen

OMMEN – Pasen komt eraan! Daarom organiseren verschillende winkeliers uit Ommen samen een toffe Paasactie. Het belooft een gezellige dag te worden vol met verrassingen en prijzen.

Zaterdag 20 april zal het centrum van Ommen in het teken staan van de Paasactie. Er wordt een gezellige speurtocht georganiseerd voor de kids. Bij veel winkels hangen letters en aan het einde van de speurtocht vormen deze letters een vraag… wie het juiste antwoord heeft gevonden kan kaartjes winnen voor Octo4kids: hét speelparadijs van Ommen, een supergave prijs dus! Tijdens de tocht komen de kinderen ook leuke opdrachten en verrassingen tegen, zoals rondhuppelende paashazen. De tocht begint op de Markt en eindigt op het Kerkplein. Starten met de route kan vanaf 12.00 tot 17.00 uur. De hele middag zal er gezelligheid in het gehele centrum te vinden zijn. Natuurlijk is iedereen welkom om mee te doen, jong én oud!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.