Home / / Sneeuw en hagel geen spelbreker voor paaseizoekers in Dalfsen

Sneeuw en hagel geen spelbreker voor paaseizoekers in Dalfsen

DALFSEN – Sneeuwvlokjes en hagel leken de spelbrekers te worden, maar net voor twee uur brak boven het Kerkplein het zonnetje door en werd het zelfs een soort van aangenaam. Prachtig weer om paaseieren te zoeken in het centrum van Dalfsen.

De actie – in plaats van de lentefair – was op touw gezet door Ondernemend Dalfsen, de winkeliersvereniging. De animo was groot. In sommige eieren zat een waardebon verstopt. Op een paar na werden alle eitjes gevonden. Op het Kerkplein liepen twee paashazen rond die chocolade-eitjes uitdeelden aan het winkelend publiek. Dat werd zichtbaar gewaardeerd.

Foto: Johan Bokma

Lees ook

Luisterend over de natuurbegraafplaats

(Advertorial) OMMEN – Het knorrende geluid van de houtsnip in het bos, de verre roep …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.