Home / tweetpost / Paasbingo supportersvereniging USV

Paasbingo supportersvereniging USV

NIEUWLEUSEN – Op zaterdag  20 april organiseert de Supportersvereniging USV in de kantine, de traditionele Paasbingo. Sfeer en gezelligheid verzekerd! Kom dus gezellig aan de bar of aan een van de tafels zitten om uw kruisjes op de bingoformulieren te zetten. Ook nu zullen er weer vijftien ronden gespeeld worden.

Het is inmiddels geen nieuws meer dat de  Supportersvereniging USV van het standpunt uitgaat dat het organiseren van een bingo geen winst behoeft op te leveren. Hetgeen betekent dat de prijzen altijd bijzonder aantrekkelijk zijn. Dus speel mee en maak kans op één of meer van die prachtige prijzen, zoals o.a. vleesprijzen, taarten, zuivelmanden en hapjespakketten. Hiernaast zullen er ook nog eens twee superronden gedraaid worden waarin slagerswaardebonnen t.w.v. maar liefst 100 euro te winnen zijn.Ter onderstreping van de gezelligheid zal door de organisatie traditioneelgetrouw een hapje aangeboden worden. De aanvang van deze altijd supergezellige bingo is 20.00 uur.

 

 

Lees ook

Koninklijke Onderscheidingen officieel uitgereikt aan decorandi

DALFSEN – Op donderdag 2 en vrijdag 3 juli reikte burgemeester Van Lente de Koninklijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.