Home / / Paas Sing-in Oudleusen

Paas Sing-in Oudleusen

OUDLEUSEN – In de kerk te Oudleusen wordt op eerste Paasdag, zondagavond 21 april, een Sing-in gehouden worden. Het thema is ‘De Heer is waarlijk opgestaan!’ De Sing-in bestaat hoofdzakelijk uit samenzang van (Paas) liederen. Voor de kinderen staan er ook enkele liederen op het programma. Een en ander wordt afgewisseld met gebed, gedicht, Bijbellezing en een korte verbindende tekst. Er is geen preek. Mirjam Jansen en Jan Kramer begeleiden de liederen op de piano. Marjolein Dekker presenteert de Sing-in, die om 19.00 uur begint. Ieder is van harte welkom! Meer info: 0529-434203.

Lees ook

Het Boek van de Week

We hebben reikhalzend uitgekeken naar dit nieuwste prentenboek van Mark Haayema (zie Boek van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.