Home / / OZC viert 60-jarig jubileum met feestavond

OZC viert 60-jarig jubileum met feestavond

OMMEN – OZC bestaat 60 jaar! Al vanaf 22 april 1959 wordt er gevoetbald in het geel-zwarte tenue, gejuicht langs de lijn en is het gezellig in de kantine. Om deze mijlpaal te vieren nodigt de voetbalvereniging uit Ommen alle seniorenleden, donateurs, vrijwilligers en sponsoren met hun partners uit voor een feestavond op zaterdag 11 mei, aanvang 17.30 uur. Er kunnen deze avond mooie herinneringen worden opgehaald, dit onder het genot van Live Cooking verzorgd door ‘Culinair bij u thuis’. De band KIX trakteert op een spetterend optreden en ook DJ Uitslag zal niet ontbreken. Een hoogtepunt van de feestavond is de onthulling van het OZC jubileumboek.

Aanmelden is verplicht. Dit kan door een e-mail te sturen naar jubileumozc@gmail.com. Vermeld in de mail je naam en het aantal personen (max. 2)

Lees ook

‘Op het geniale af’ van Benedict Wells

Het Boek van de Week Francis Dean woont met zijn moeder in een trailerpark in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.