Home / / Oudleusen – Samenzang van (Paas)liederen

Oudleusen – Samenzang van (Paas)liederen

OUDLEUSEN – Op zondagavond 21 april zal er in de kerk te Oudleusen een ‘Sing-in’ gehouden worden. Op deze eerste Paasdag is het thema: De Heer is waarlijk opgestaan! De ‘Sing-in’ bestaat hoofdzakelijk uit samenzang van (Paas)liederen. En voor de kinderen staan er ook enkele liederen op het programma. Een en ander wordt afgewisseld met gebed, gedicht, Bijbellezing en een korte verbindende tekst. Er is geen preek. Mirjam Jansen en Jan Kramer begeleiden de liederen op piano en gitaar. Marjolein Dekker presenteert de ‘Sing-in’. De eerste collecte die gehouden wordt, is bestemd voor noodhulp in Mozambique via St. Worod en Daad. De ‘Sing-in’ begint om 19.00 uur. Ieder is van harte welkom! Meer info via tel: 0529-434203.

Lees ook

‘Op het geniale af’ van Benedict Wells

Het Boek van de Week Francis Dean woont met zijn moeder in een trailerpark in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.