Home / / Oude tijden herleven met The U2 Tribute in Trefkoele Live

Oude tijden herleven met The U2 Tribute in Trefkoele Live

DALFSEN – The U2 Tributeband heeft afgelopen zaterdag een onuitwisbare indruk gemaakt op het podium van Trefkoele Live. Het publiek, waaronder vele Dalfsenaren, genoot van de liveshow met louter hoogtepunten uit het repertoire van de Ierse superband U2.

De grote zaal van de Trefkoele Live was omgebouwd tot een sfeervolle concertzaal met alles wat een concertganger zich kan wensen. Er werd geklapt, gedanst en luidkeels meegezongen bij nummers zoals Sunday Bloody Sunday en I will Follow. Voor velen jeugdsentiment uit de jaren 80, toen U2 de wereld veroverde. Het was een dynamische liveshow waarin opzwepende meezingers werden afgewisseld met krachtige rocknummers en prachtige ballades.
Ook het optreden van de formatie RUV, die het voorprogramma invulling gaf, was een groot succes.

Foto: Johan Bokma

Lees ook

S.V. Nieuwleusen helpt Stichting Hand in Hand

NIEUWLEUSEN – Afgelopen zaterdag staken spelers en kaderleden van het 1e elftal, bestuursleden en leden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.