Home / / Oud papieractie Vrienden ABSD

Oud papieractie Vrienden ABSD

DALFSEN – De Vrienden van seniorenbond ABSD houden op 4, 5 en 6 april een oud papieractie in Dalfsen. Papier brengen is mogelijk op vrijdag 5 april van 14.00 tot 16.30 uur en zaterdagmorgen 6 april van 9.00 tot 11.30 uur bij de Kerk aan de Polhaarweg.

Let op: zaterdagmorgen wordt er geen papier gehaald. Papier brengen kan echter wel. In de Gerner Marke wordt vrijdagmorgen 5 april papier gehaald. Het verzoek is om het papier voor 9.00 uur aan de weg zetten. Zelf papier brengen op de aangegeven tijden is ook mogelijk.

Lees ook

Hoe gaat het met vluchtelingen in Dalfsen?

DALFSEN – Vrijwilligers van Vluchtelingenwerk begeleiden vluchtelingen (statushouders) die in Dalfsen komen wonen in principe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.