Home / / Jonkvrouwen treden op bij Het Boskamp

Jonkvrouwen treden op bij Het Boskamp

DALFSEN – Het Songs van Toen Koor ‘de Jonkvrouwen’ uit Zwolle zal Tweede Paasdag, maandag 22 april, een optreden geven bij Partycentrum Het Boskamp tussen Heino en Dalfsen. Het koor uit Zwolle, met instrumentale begeleiding, staat onder leiding van Flip Jonkman uit Heino.

Er zijn die middag drie sessies. Vanaf 14.30 uur komt er een scala aan liederen voorbij zoals: A world of our own van The Seekers, Just an illiusion van BZN, Kom in mijn armen van Maywood, Lipstick on your collar van Connie Francis enzovoorts. Het eerste lied is het Jonkvrouwenlied op tekst van Raaltenaar Wim Grondhuis.

De toegang is gratis maar ter dekking van de onkosten gaat wel de pet rond. Het verzoek is om auto’s te parkeren op de parkeerplaatsen of langs de weg, en vooral niet in of bij de ingang van camping Starnbosch of op de camperplekken.

Lees ook

Meer ruimte rood-voor-rood

OMMEN – De gemeente Ommen verruimt de rood-voor-roodregeling. Eigenaren die in ruil voor de sloop …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.