Home / / Open Tafels in de Dalfser kernen

Open Tafels in de Dalfser kernen

REGIO – In de kernen Hessum, Hoonhorst, Ankum, Dalfsen, Nieuwleusen en Oudleusen worden, door Saam welzijn, regelmatig Open Tafels georganiseerd. Saam welzijn organiseert deze Open Tafels samen met andere lokaal betrokken partijen zoals Plaatselijk Belang, ouderenbonden, de kerken en de plaatselijke horeca. Deze kerngebonden samenwerking is van cruciaal belang om van de Open Tafels een succes te maken.

Bij de Open Tafels kunnen buurtbewoners, door samen aan tafel te genieten van een maaltijd, andere mensen spreken, ontmoeten en (beter) leren kennen. Een makkelijke manier om het netwerk op te bouwen, en te onderhouden, de leefbaarheid te bevorderen.

Doordat meerdere lokale partijen samen burgerkracht en vrijwilligerswerk inzetten maakt dat het een belangrijke voorziening is met als doel verbinding en ontmoetingen. Wilt u ook een keer deelnemen dan heeft u de keuze uit onderstaande mogelijkheden:
Ankum, laatste zondag van de maand, Restaurant in Het Roode Hert, gemiddeld 15 deelnemers

Dalfsen, 1e zondagmiddag van de maand, bij Kulturhus Trefkoele+, gemiddeld 15 deelnemers.
Hessum, eerste vrijdagmiddag en laatste vrijdagavond bij Café restaurant Madrid, gemiddeld 10 en 45 deelnemers.
Hoonhorst, dinsdagmiddag in de oneven weken en de 2e zondagmiddag van de maand bij zaal Kappers, gemiddeld 25 en 20 deelnemers. Nieuwleusen, iedere dinsdag- en donderdagmiddag, de 2e en laatste vrijdagmiddag van de maand, in de Olmen aan het Oosterveen 21. Wekelijks gemiddeld 50 deelnemers.
Oudleusen woensdagmiddag in de even weken in Ontmoetingscentrum met Wiekelaar, gemiddeld 25 deelnemers.
Voor meer informatie of aanmelding om deel te nemen aan één van de Open Tafels kan men contact opnemen met 0529-793012 of j.geerts@saamwelzijn.nl
Ook als u een initiatief in uw eigen woonkern wilt ontwikkelen dan kan Saam welzijn u, indien wenselijk, daar bij ondersteunen.

Lees ook

Leerlingen De Polhaar lopen alternatieve wandeldriedaagse

DALFSEN – De oudervereniging van De Polhaar liet zich niet ontmoedigen door de afgelasting van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.