Home / / Open repetitie Britten Jeugd Strijkorkest

Open repetitie Britten Jeugd Strijkorkest

DALFSEN – In het kader van de eerste landelijke Kindermuziekweek houdt het Britten Jeugd Strijkorkest op zaterdag 13 april een open repetitie in Theater De Stoomfabriek. Kinderen van 4+ en hun vaders, moeders en opa’s en oma’s zijn tussen 11.30 en 12.30 uur van harte van harte welkom om te zien hoe het er in zo’n repetitie aan toe gaat.
“Vanwege de Kindermuziekweek is de toegang gratis, want we willen graag zoveel mogelijk kinderen in de zaal om het geweldige enthousiasme van dit Jeugdorkest orkest mee te beleven”, aldus Stefna Bruntink van het Dalfser theater. Het Britten Jeugd Strijkorkest en dirigent Loes Visser staan bekend om de bezielende en ontroerende concerten.
De eerste Kindermuziekweek (van 5 tot 15 april) is een vervolg op tien succesvolle edities in Rotterdam. In Overijssel doen naast het Britten Jeugd Strijkorkest meerdere muziekorganisaties mee, zoals jeugdsymfonieorkest De Vuurvogel, het JazzArt Orchestra, Orkest van het Oosten, ArtEZ Conservatorium en de Zwolse Vioolacademie.

Lees ook

Ingezonden: ‘Er was eens…. een stadje aan de Vecht’

“Op het eerste gezicht gezellig, knus, gemoedelijk. Ware het niet dat de Vechtkade het stadje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.