Home / / Open Oost Nederlands Kampioenschap Pitch & Putt

Open Oost Nederlands Kampioenschap Pitch & Putt

LEMELE – Op de pitch & putt golfbaan te Lemele, werd afgelopen weekend het Open Oost Nederlands Kampioenschap gespeeld in de categorie 55+, heren en dames.
Met in totaal 54 deelnemers, verdeeld over de 18 holes werden er drie ronden in flight van drie spelers per hole gelopen. Onder prachtige weersomstandigheden en een baan die er zeer goed bij lag gingen de spelers de strijd aan.
Na drie ronden kwam bij de dames, Tetty Smit speler van de baan in Koudum als winnaar uit de bus met ronden van 60, 64 en 60 slagen een totaal van 184 slagen over drie maal 18 holes. Suzanne Bosch speler van de baan op Papendal werd tweede met ronden van 70, 60 en 59 slagen een totaal van 189 slagen. Derde werd Wietske Smit-Heide speler van de baan uit Koudum met ronden van 64, 63 en 62 slagen ook een totaal van 189 slagen, maar hier was de laatste ronde beslissend voor de eindrankschikking. Bij de heren ging de titel naar Remon de Groot speler van de baan op Papendal met ronden van 51, 52 en 55 slagen een totaal van 158 slagen over de drie ronden en dus 4 onder par. Tweede werd eveneens van de baan uit Papendal, Mark Heussen met ronden van 55, 58, en 53 slagen een totaal van 166 slagen. Derde bij de heren werd Joey Steenbakkers speler van de baan uit Koudum met 58, 53 en 57 slagen een totaal van 168. Bij de senioren ging de titel naar Noël Shannon speler van de thuis baan in Lemele met ronde van 54, 56 en 60 slagen kwam Noël op een totaal van 170 slagen. Tweede werd hier ook een speler van de thuis baan te Lemele namelijk Jan Hekman uit Ommen met een score van 62,53 en 58 slagen een totaal van 173 slagen Jan sloeg in ronde twee, twee holes in one en wel op hole vijf en achttien. Derde werd hier Berrie Berends speler van de baan uit Bussloo met ronde van 56, 59 en 60 slagen. De winnaars kregen een wisselbeker om deze volgend jaar weer te verdedigen.

Foto: V.l.n.r. Berrie Berends, Jan Hekman, Wietske Smit-Heida, Tetty Smit, Remon de Groot, Mark Heusden, Suzanne Bosch. Voor: Noël Shannon, Joey Steenbakkers

Lees ook

Saam Welzijn zoekt gastdames/heren

DALFSEN – Saam Welzijn is op zoek naar gastdames/heren die op vrijwillige basis consumpties verzorgen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.