Home / / Open dag op boerderij Henk en Geke van Gelder

Open dag op boerderij Henk en Geke van Gelder

DALFSEN – Henk en Geke van Gelder stellen vrijdag 3 en zaterdag 4 mei hun Jersey boerderij aan de Blauwedijk 2 in Dalfsen open voor bezoek. Het publiek is tussen 11.00 en 15.00 uur van harte welkom om te komen ‘proeven’ van het echte boerenleven op deze prachtige monumentale boerderij met bijzondere koeien. Er zijn diverse activiteiten voor jong en oud, er valt van alles te proeven en te keuren. Als klap op de vuurpijl kunnen bezoekers een leuk nachtje weg winnen!

Op de open boerderijdagen is van alles te beleven. Zo kun je leren hoe er vroeger met de hand koeien werden gemolken, zo hoog mogelijk springen op een luchtkussen, limonade tappen, knuffelen met de Jersey kalfjes en knutselen. Een speciale Jersey speurtocht brengt je tijdens de dagen op de mooiste plekjes van de boerderij én als je alle vragen goed beantwoord hebt, maak je kans op een nachtje weg voor vier personen!

Van Gelder organiseert deze dag samen met hun partners Holland Jersey, Landana Jersey en Pure Jersey.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.