Home / / Ontmoeting met Tweede Kamerleden uit het Vechtdal

Ontmoeting met Tweede Kamerleden uit het Vechtdal

VILSTEREN – Ook al vertrekt Tweede Kamerlid Malik Azmani straks voor het Europese Parlement naar Brussel, de inmiddels traditionele spreekuren van de Vechtdalpolitici Maurits von Martels (CDA) en Malik Azmani (VVD) blijven gewoon doorgaan. Op zaterdag 20 april is er voor het laatst een landelijk getinte meet & greet, vanaf juni bestrijken de Vechtdal-politici heel Europa. Het politieke duo houdt die zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur weer een meet & greet bij Herberg De Klomp in Vilsteren. Iedereen die vragen heeft over wonen, werken en leven in het Vechtdal is van harte welkom om hierover in gesprek te gaan beide politici.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen helpt Stichting Hand in Hand

NIEUWLEUSEN – Afgelopen zaterdag staken spelers en kaderleden van het 1e elftal, bestuursleden en leden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.