Home / tweetpost / Om tafel met Maurits Von Martels en LTO Vechtdal

Om tafel met Maurits Von Martels en LTO Vechtdal

REGIO – Vorig jaar zijn Maurits Von Martels en LTO Noord, afdeling Vechtdal gestart met de landbouw inloopochtenden. Von Martels en een aantal LTO Vechtdal bestuursleden komen op deze ochtend bijeen voor alle agrariërs in het LTO Vechtdal gebied, tijdens de landbouw inloopochtend bij Herberg De Klomp in Vilsteren. Zij gaan graag met de boeren uit Dalfsen, Ommen en Hardenberg in gesprek over vragen/adviezen/zorgen die er op dit moment spelen in de agrarische sector.

“Tot mijn spijt moet ik constateren wel erg veel tijd in Den Haag door te brengen. Natuurlijk wordt daar het debat gevoerd en is het van essentieel belang om aanwezig te zijn. Het gevaar is echter dat je vervreemdt van de mensen door wie je bent gekozen en waarvoor je in de Kamer zit. Dat is het laatste wat ik wil laten gebeuren en probeer de contacten met de agrarische sector zo goed mogelijk te onderhouden. Dat kan op verschillende manieren maar een ‘inloopbijeenkomst’ werkt wat mij betreft bijzonder goed. Hopelijk treffen wij elkaar op zaterdag 6 april!” aldus Von Martels.

Agrarisch Nederland is blij met een minister van Landbouw en meer agrariërs in de politiek. De politiek wil dan ook graag input vanuit de sector zelf om te weten wat er speelt!

Dus heeft u vragen, adviezen, tips en/of zorgen? Pak dan uw kans en kom zaterdagochtend 6 april van 10.00-12.00 uur naar Herberg De Klomp in Vilsteren.

Maak gebruik van dit moment om het gesprek aan te gaan met politicus Maurits Von Martels en bestuursleden van LTO Noord afdeling Vechtdal. De koffie staat zaterdag 6 april klaar in Vilsteren waar de inloopochtend toegankelijk is voor alle agrariërs uit Dalfsen, Ommen en Hardenberg.

 

Lees ook

Koningsdag in aangepaste vorm

OMMEN – De Oranjevereniging Ommen gaat ervan uit dat Koningsdag in een aangepaste vorm gevierd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.