Home / / Oefenen met het reizen in het openbaar vervoer

Oefenen met het reizen in het openbaar vervoer

NIEUWLEUSEN – Senioren kunnen dinsdag 24 april vanuit Nieuwleusen een proefreisje maken met openbaar vervoer. Deze proefreis is bedoeld voor senioren die het lastig vinden om om te gaan met het OV omdat ze niet weten hoe het werkt.

OV-ambassadeurs zullen de senioren tijdens de proefreis begeleiden. Zij kiezen een traject waarbij zowel de trein als met de bus gereisd wordt. Op de stations wordt duidelijk uitgelegd hoe je moet in- en uitchecken met de OV-chipkaart en hoe de kaartautomaat werkt. Ook kan er geoefend worden met het laden van reissaldo en het ophalen van verschillende producten, zoals een keuzedag en meereiskorting. Dit proefreisje vindt plaats vanuit Nieuwleusen. Na aanmelding ontvangt men de exacte opstapplaats en aanvangstijd. Graag eigen OV-chipkaart meenemen. Wie niet in het bezit is van een geldige OV-chipkaart kan een eenmalig kaartje kopen. Er wordt op eigen kosten gereisd. Aanmelden voor dit proefreisje kan op Ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl of door te bellen naar OV-ambassadeurs 038-4540130 , onder vermelding van naam, telefoonnummer, e-mailadres, datum en plaats proefreisje. Na aanmelding ontvangt men bericht over tijd en opstapplaats.

Lees ook

Albert Heijn Dalfsen ontvangt eerste seizoenkaart VV Hoonhorst

HOONHORST – VV Hoonhorst heeft recentelijk de seizoenkaarten 2021/22 aangeboden aan de ruim 150 sponsors. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.