Home / / Nieuwe wandelclub 40+ singles Vechtdal

Nieuwe wandelclub 40+ singles Vechtdal

VECHTDAL – Voor 40+ singles is er een nieuwe wandelclub in het Vechtdal. ‘WalkieTalkies Vechtdal’ is de naam en doel is om elke laatste zaterdag of zondag van de maand met singles van 40+ gezellig te wandelen in en om het Vechtdal. Het is geen datingclub, maar gewoon een groep mensen die het leuk vinden om samen te wandelen, nieuwe mensen te leren kennen, met bekende mensen bij te praten, te lachen en te genieten.
De eerste wandeling is zondag 28 april. Om 11.00 uur is het verzamelen op de parkeerplaats van Mooirivier, Oude Oever 10 in Dalfsen-Oudleusen. Daarna is er een wandeling van ongeveer 10 kilometer door het prachtige Vechtdal en na afloop kan er bij Mooirivier wat gedronken worden. Aanmelden kan via de Facebookgroep https://www.facebook.com/groups/walkietalkiesvechtdal/ , via Whatsapp 06 41 57 00 75 of mailritaruitenberg@gmail.com
Meer info: Rita Ruitenberg, 06 41 57 00 75, ritaruitenberg@gmail.com

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Wat is/was het warm hè. Wij hebben op twee locaties airco apparaten hangen, daar is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.