Home / / Nieuwe AED voor IJsclub Stokvisdennen

Nieuwe AED voor IJsclub Stokvisdennen

DALFSEN – IJsclub Stokvisdennen in Dalfsen heeft afgelopen weekend een nieuwe AED in ontvangst genomen, met dank aan bouwbedrijf Bongers. Medio mei komt deze te hangen aan de buitenkant van het clubhuis.

De overhandiging vond plaats in het hetzelfde weekend dat er in Dalfsen een actie liep voor het aanschaffen van AED’s in het dorp middels het initiatief Hart voor Dalfsen. Diezelfde gedachte kwam op bij Gert van Marle van Bouwbedrijf Bongers. Als sponsor van de IJsclub kon hij namens genoemd Bouwbedrijf een AED overhandigen aan bestuurslid Herben Scherpenkate.

Lees ook

Jeugdspelers TCO krijgen nieuwe clubshirts

OMMEN – Afgelopen week ontvingen alle jeugdspelers van TCO een nieuw clubshirt. De shirts worden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.