Home / Nieuws / Mooie foto’s van het Vechtdal? Deel ze met ons!

Mooie foto’s van het Vechtdal? Deel ze met ons!

De lente is inmiddels in volle glorie losgebarsten en dat betekent weer prachtige kleuren in de natuur. Met de zomer voor de boeg biedt dat de komende maanden volop kansen voor het maken van mooie (natuur)foto’s in het Vechtdal!

De komende maanden gaan wij de mooiste foto’s van het Vechtdal delen via Instagram. Heb jij een prachtig plaatje geschoten? Een zonsopkomst, die koe in de wei of dat herkenbare gebouw in jouw dorp? Deel hem met ons!

Foto’s zijn in te sturen via redactie@vechtdalcentraal.nl, maar je kunt hem ook zelf posten op Instagram. Gebruik de hashtag #vechtdalcentraal of tag ons in het bericht, zodat de foto bij de redactie terecht komt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Fraai plaatje van Ben Jonkman! Gemaakt in de Mataram.

Een bericht gedeeld door Vechtdal Centraal (@vechtdalcentraal) op

Lees ook

Marleen Hemstede voorgedragen als lijsttrekker CU Ommen

OMMEN – Het bestuur van de ChristenUnie Ommen heeft Marleen Hemstede voorgedragen als lijsttrekker voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.