Home / / Modeshow Trendy Ommen

Modeshow Trendy Ommen

OMMEN – Dit voorjaar houden de modewinkels uit Ommen weer het halfjaarlijks en terugkerend evenement Trendy Ommen op zaterdag 13 april. De modeshow heeft inmiddels al een behoorlijke traditie opgebouwd door de jaren heen. Inwoners van Ommen en omstreken ontmoeten of spreken met elkaar af om de nieuwste mode te gaan bekijken. Dit voorjaar word er weer 180 meter lange loper worden gelegd rondom de Hervormde Kerk op het Kerkplein. Oftewel ‘Het rondje mode om de kerk’, vertellen kapster Danielle Hesselink van Elle beauty all over en Stephanie Bruin van Shoes by Stef vol enthousiasme. Het is best spannend, want 180 meter catwalk is best wel veel. Langs de loper zullen stoelen staan en alle winkels hebben een lekker hapje en drankje klaar staan. Er zullen verschillende modellen van 18 verschillende Ommer winkels de laatste trends showen op gebied van fashion, schoenen, styling, haar en make-up.
Er zijn leuke activiteiten voor kinderen en er worden verschillende versnaperingen aangeboden. Klanten kunnen gedurende de hele dag kans maken op prijzen. De shows zijn om 13.00, 14.30 en 16.00 uur. Alle winkels zijn tot 18.00 uur geopend.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.