Home / / Meisjes B1 MHC Dalfsen overtuigend kampioen

Meisjes B1 MHC Dalfsen overtuigend kampioen

DALFSEN – Het Meisjes B1 team van Mixed Hockeyclub Dalfsen is onlangs overtuigend kampioen geworden van de tweede klasse. Met twee vingers in de neus pakte dit team de titel.

Het kampioenschap werd binnengehaald onder barre, winterse, omstandigheden. Tegen Hattem (MB2) werd door middel van een 5-0 zege, de kroon op een zeer succesvol seizoen gezet. Op een door de natte sneeuw hagelwit waterveld zette MB1 direct de toon met vlot combinatiespel.

Al na drie minuten moest de doelvrouw bij Hattem worden vervangen na een hard schot van Dalfsen-aanvoerster Noor van der Linde. De keepster kwam ongelukkig ten val en moest, gelukkig zonder blijvend letsel, worden gewisseld.

Na dit oponthoud bleef Dalfsen aanvallen en vielen de doelpunten uiteindelijk als rijpe appels. Naast de titel op het veld werd MB1 enkele maanden geleden ook al kampioen in de zaal. Een mooie beloning voor jarenlang samenspel.

Foto: Evert Jan Goos

Lees ook

Koningsdag in aangepaste vorm

OMMEN – De Oranjevereniging Ommen gaat ervan uit dat Koningsdag in een aangepaste vorm gevierd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.