Home / / Mantelzorgnetwerk Hardenberg 8 mei a.s. van start

Mantelzorgnetwerk Hardenberg 8 mei a.s. van start

HARDENBERG – Op woensdag 8 mei a.s. gaat het Mantelzorgnetwerk Hardenberg officieel van start. De voorstelling De Mantelzorgmonologen zal op indringende wijze duidelijk maken waar mantelzorgers tegenaan lopen. En daar wil het Mantelzorgnetwerk Hardenberg ondersteuning in bieden. Mantelzorgers en mensen die iets voor mantelzorgers willen betekenen zijn op 8 mei vanaf 15.00 uur van harte uitgenodigd in theater De Voorveghter in Hardenberg. Wel graag even aanmelden.

In de theatervoorstelling De Mantelzorgmonologen kruipt u in de huid van drie verschillende mantelzorgers, een jonge mantelzorger, een werkenden mantelzorger en een oudere mantelzorger. De monologen zijn gebaseerd op werkelijke verhalen van mantelzorgers.

Met het Mantelzorgnetwerk Hardenberg krijgen mantelzorgers een centraal punt in de gemeente waar zij terecht kunnen met hun vragen. Het Mantelzorgnetwerk Hardenberg helpt hen in het vinden van de weg naar mensen en organisaties die kunnen helpen hun taak te verlichten. Mantelzorgers kunnen vanaf 8 mei het Mantelzorgnetwerk vinden via de website www.mantelzorgnetwerkhardenberg.nl. Ze kunnen mailen naar info@mantelzorgnetwerkhardenberg.nl. Bellen met de coördinator Willemien Tuin mag ook 06 – 120 297 83.

Mantelzorg is meer dan de alledaagse zorg voor elkaar. Vanwege hun persoonlijke band zorgen mantelzorgers voor iemand uit hun naaste omgeving. Het begint vaak klein, maar mantelzorg is veelal langdurig en intensief. Mantelzorgers zijn belangrijk en het is van belang dat ze door kunnen gaan met zorgen. Het Mantelzorgnetwerk Hardenberg wil mantelzorgers daarom ondersteunen. Door krachten te bundelen willen we in samenwerking met mantelzorgers, vrijwilligers en professionals werken aan concrete oplossingen voor mantelzorgers.

Mantelzorgers, professionals die met mantelzorgers te maken hebben en vrijwilligers die zich inzetten voor mantelzorgers zijn van harte welkom bij de feestelijke start van het Mantelzorgnetwerk Hardenberg op woensdag 8 mei 2019 vanaf 15.00 uur in De Voorveghter. Aanmelden hiervoor kan uiterlijk vrijdag 3 mei a.s.

U komt toch ook?

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.