Home / / Lydia Veld uit Hardenberg wint provinciale finale van Read2Me

Lydia Veld uit Hardenberg wint provinciale finale van Read2Me

HARDENBERG – Vorige week zaterdag vond in Apeldoorn de regionale finale plaats van de voorleeswedstrijd Read2Me voor het voortgezet onderwijs. Voor een deskundige jury en een enthousiast publiek lazen de voorleeskampioenen van de provincie Overijssel een stuk voor. Vanuit de gemeente Hardenberg was Lydia Veld van het Greijdanus College de deelnemer. Ze had hiervoor al de gemeentelijke voorleesronde gewonnen.

Na de finale bleek dat Lydia ook de beste voorlezer van de provincie Overijssel is. Ze viel op door haar duidelijke uitspraak en ze wist de spanning van het fragment over te brengen op het publiek en de jury. Lydia mag de provincie op 25 mei in Utrecht gaan vertegenwoordigen.

Lees ook

Het zomerabonnement bij TV Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Bij tennisvereniging Nieuwleusen kunnen belangstellenden een zomerabonnement aanschaffen. Hiermee kan de gehele zomer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.