Home / / Ludieke opening Beeldentuin Witharen

Ludieke opening Beeldentuin Witharen

WITHAREN – De kunstenaars die dit seizoen in Beeldentuin Witharen exposeren, openen zondag 5 mei om 15.00 uur – eigenhandig en op ludieke wijze – de zomerexpositie 2019.

De gastexposanten zijn: Eveline Bekkering, Grolloo, steen; Karin Lesuis, Exloo, cortenstaal; Ties Mulder, Hengelo, steen; Christa Versluijs, Bergen (NH),keramiek; Corrie Kaas, Broek op Langendijk, steen; Lettie Gerber, Gramsbergen, keramiek; Harma Wierbos, Alteveer, glas; Marion van der Schelde, Rotterdam, div. materialen; Glaswark; Monique Nijmeijer ,Wierden &Evelien Limbeek, Zenderen, glas/rvs; Jan Flierman, Ugchelen, beelden van bielzen; Ton Scheerhoorn, Gramsbergen, rvs.

In Galerie de schaapskooi van Beeldentuin Witharen exposeert van 1 mei tot en met 14 juli Carla Luik uit Ommen met aquarellen en acryl en van 18 juli tot en met 29 september Max Timmerman uit Nieuwleusen met acryl en olieverf. Hun werk wordt vijf maanden beschikbaar gesteld voor de expositie.

Behalve het werk van de gastexposanten is ook het werk van meubelmaker Louis van Vilsteren en keramiste Thea Dijkema te bewonderen, de eigenaren van de beeldentuin.

De tuin is te bezoeken van mei tot en met 29 september op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Andere dagen op afspraak.

Lees ook

Evelien fietst in zes weken langs 75 IPSO inloophuizen

Op 30 juni aanstaande bezoekt zij het Vechtgenotenhuis OMMEN – Op woensdag 30 juni om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.