Home / / LTG Europe BV zet pannaveld OVC ’21 in de spotlights
.

LTG Europe BV zet pannaveld OVC ’21 in de spotlights

OMMEN – Vrijdag 19 april werd echt een goede vrijdag voor OVC’21. Harold ter Avest en Jeannet Meijerink van LTG Europe BV hadden de voetbalclub een mooi aanbod gedaan, namelijk LED verlichting plaatsen bij het pannaveldje. Vrijdag was de grote dag. Met behulp van enkele medewerkers van de firma en vrijwilligers van de club is het pannaveldje, voor leken een trapveldje van kunstgras, voorzien van LED verlichting. Naast een speelveldje voor de wat kleinere jeugd, is het veldje ideaal om te werken aan de traptechniek, balbehandeling en het uitproberen van voetbaltrucjes. Ideaal om je spelenderwijs, met veel balcontacten, te bekwamen in de edele voetbalsport. Het is momenteel ’s avonds steeds langer licht, maar dat wordt vanaf 21 juni anders, dan wordt het steeds vroeger donker.

Vrijwilligers en onbaatzuchtige clubliefde

Dankzij de aangeboden verlichting van LTG Europe BV kan nu ook worden gespeeld en geoefend als de duisternis invalt. De plaatsing en het leggen van de bedrading leverde best werk op. De kurkdroge grond was steenhard, wat het graven zwaar maakte. Bovendien moesten wat tegels worden gelicht, maar dankzij de inzet van een handvol sterke leden is dit gelukt. Bloed, zweet en tranen ben je geneigd te zeggen, maar dankzij een voedzame maaltijd van kantinemeester Carles Bemboom was iedereen wonderwel snel bekomen van de inspanning. Dankzij een prachtig staaltje vrijwilligerswerk, in combinatie met onbaatzuchtige clubliefde kunnen groot en klein ook in het donker terecht op het trapveldje van OVC ’21. Zie www.ovc21.nl.

Lees ook

Het Boek van de Week

We hebben reikhalzend uitgekeken naar dit nieuwste prentenboek van Mark Haayema (zie Boek van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.