Home / / Leerlingen De Nieuwe Veste finalisten in strijd ‘Manager van het Jaar’

Leerlingen De Nieuwe Veste finalisten in strijd ‘Manager van het Jaar’

HARDENBERG – Het zijn spannende tijden voor Merel, Marit en Laura, leerlingen van De Nieuwe Veste uit Hardenberg. Na twee pittige halve finale rondes, hebben zij de finale bereikt van de landelijke Bizzkidz Management Competitie 2019. Zij en de andere beste teams uit de verschillende competities, strijden op zaterdag 13 april bij De Nederlandsche Bank in Amsterdam om de titel ‘Manager van het Jaar 2019’ en prachtige prijzen.
Duizenden leerlingen uit Nederland en België zijn vanaf januari de strijd aangegaan om de titel ‘Manager van het Jaar 2019’. Die titel komt nu een stapje dichterbij met de plaats in de landelijke finale!

De managementgame wordt geheel online gespeeld via www.bizzkidz.nl. Leerlingen vormen het managementteam van hun eigen fictieve onderneming. Zij worden niet alleen geconfronteerd met onverwachte gebeurtenissen in de markt, maar ook met de gevolgen van elkaars beslissingen! Merel, Marit en Laura moesten in verschillende rondes met een onderneming aan de slag. Tijdens ronde 1 manageden zij een hotdogkraam. Om door te gaan naar de volgende ronde, moesten ze de meeste winst maken van alle ondernemingen in hun competitie. Dit is gelukt waarna ze in de tweede ronde een wereldrestaurant winstgevend moesten maken. Ook hier zijn ze in geslaagd en werden ze wederom eerste. Hiermee hebben zij zich geplaatst voor de finale van komende zaterdag.

Bizzkidz.nl is een serious game ter bevordering van ondernemerschap in het onderwijs en wordt georganiseerd door BitPress Educatie.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen helpt Stichting Hand in Hand

NIEUWLEUSEN – Afgelopen zaterdag staken spelers en kaderleden van het 1e elftal, bestuursleden en leden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.