Home / / Leer- en werkbedrijf De Enk exposeert in foyer gemeentehuis

Leer- en werkbedrijf De Enk exposeert in foyer gemeentehuis

REGIO – Op 10 oktober 2018 is er iets moois opgebloeid tussen de gemeente Dalfsen en Leer- en werkbedrijf De Enk uit Lemelerveld. In ruil voor het bakken van overheerlijke appeltaarten (met roomboter) voor de raadsleden, mag de De Enk exposeren in de expositieruimte van het gemeentehuis. Hier is De Enk ontzettend blij mee, mede ook omdat ze hiermee kunnen laten zien wat ze in huis hebben.

In het atelier en de houtwerkplaats van De Enk zijn de deelnemers fanatiek en enthousiast aan het werk gegaan. Met als resultaat, prachtige uiteenlopende schilderijen, op hout of canvas en houten werkstukken al dan niet gebrand. Leer- en werkbedrijf De Enk, gevestigd aan de Vilstersestraat 5 te Lemelerveld, biedt werkplekken aan mensen met een beperking. De doelgroep is zeer divers evenals de leeftijdscategorie. De deelnemers zijn werkzaam in verschillende leerlijnen. Ieder mag op eigen niveau functioneren. De winkel is het visitekaartje van De Enk, je kunt er terecht voor diverse woonaccessoires, ingekocht of handgemaakt.

De expositie in het gemeentehuis van Dalfsen laat een tipje van de sluier zien, van wie De Enk is en wat er gedaan wordt. Kom bij de expositie en bij De Enk kijken en laat u verrassen!
De werken van Leer-werkbedrijf De Enk zijn te bewonderen van 5 april t/m 21 mei, tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Lees ook

Het Boek van de Week

Het is vijftig jaar geleden dat de eerste Pluk verscheen. Aanvankelijk als feuilleton in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.