Home / / Late tegentreffer nekt OZC

Late tegentreffer nekt OZC

HENGELO – OZC liet een week eerder tegen Juliana ’32 de winst diep in blessuretijd glippen. Met Wilhelminaschool trof de ploeg van trainer Martijn Berger opnieuw een ploeg uit Hengelo, deze keer niet op het vertrouwde Westbroek, maar op de Vikkerhoek in Tukkerland. ‘De School’ toonde zich begin december een tegenstander met veerkracht, poetste een 3-1 achterstand weg, maar werd door een late goal van Marvin Veerman alsnog met lege handen huiswaarts gestuurd. Deze rekening werd door de ploeg van Anne de Jong vereffend. Jordy Nijenhuis benutte een minuutje of tien voor tijd een strafschop en tekende daarmee voor de enige goal van de wedstrijd.
“We verzuimen in de eerste helft 1-0, 2-0 te maken”, zag Berger. “Dat brak ons in de slotfase op. Wilhelminaschool ging er in geloven, groeide in de wedstrijd en uiteindelijk viel ook de beslissende treffer. De bal ging op de stip, na wat duw- en trekwerk vanuit een corner tegen.” Door de nederlaag moet de formatie uit Ommen toch achterom kijken. De afstand tot plaats twaalf is nog maar drie puntjes en Berger wil vast niet met zijn team in een ongewis avontuur om lijfsbehoud belanden. OZC moet de komende tijd puntjes sprokkelen.
Stand 3D: PH 22-62, Bergentheim 22-46, Quick ’20 22-41, Hellendoorn 22-39, Kloosterhaar 22-34, ASV ’57 22-31, OZC 22-27, Wilhelminaschool 21-26, SVVN 22-26, Mariënberg 22-25 (38-52), Voorwaarts V 22-25 (34-51), DES 22-24, Juliana ’32 21-15 en Blauw Wit ’66 22-9.

Trainer Martijn Berger laat in de slotfase junior Quentin Marsman ruiken aan het grote werk.

Verslag/foto: Willem Lampe

Lees ook

S.V. Nieuwleusen helpt Stichting Hand in Hand

NIEUWLEUSEN – Afgelopen zaterdag staken spelers en kaderleden van het 1e elftal, bestuursleden en leden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.