Home / / Laatste wedstrijd van het seizoen

Laatste wedstrijd van het seizoen

NIEUWLEUSEN – Flash Nieuwleusen DS1 heeft haar laatste wedstrijd van het seizoen er weer opzitten. Flash moest het opnemen tegen de Brouwerij/Veracles DS3. Nieuwleusen had hier nog wat goed te maken, de vorige wedstrijd hadden we hier punten laten liggen. De eerste set begon Nieuwleusen goed. Flash begon met een voorsprong en heeft deze voorsprong de hele set vast gehouden. Deze set werd gewonnen met 25-17. Op naar de volgende set. Het goede spel van de eerste set werd voortgezet. De pass lag goed en werden mooie aanvallen gescoord. De tweede set won Flash met 25-18. In de derde set waren er aantal wissels, zodat iedereen kon spelen. In het begin liep het iets moeizamer. Flash en Veracles liepen gelijk met elkaar op. Aan het eind van de set wist Nieuwleusen toch een voorsprong te pakken en deze set met winst af te sluiten. 25-20. De laatste set begon Flash weer wat slordiger. Nieuwleusen keek in het begin van de set tegen een achterstand aan. Maar na een paar time-outs van zowel Flash als Veracles, wist Nieuwleusen de set naar zich toe te trekken en won deze set met 25-15.
De laatste wedstrijd van het seizoen werd goed afgesloten met een 4-0 winst. Hierdoor is Flash Nieuwleusen 4de geworden in deze competitie. Michael neemt na dit seizoen afscheid van Flash Nieuwleusen Dames 1. Flash wil hem bedanken voor de afgelopen drie seizoenen en wij wensen hem veel succes voor in de toekomst! De laatste wedstrijd werd nog afgesloten met een feestavond in de Spil.

Lees ook

Vechtdal Wonen en Vitaal Vechtdal bundelen de krachten

OMMEN – Woningstichting Vechtdal Wonen sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.