Home / / Laatste landgoedconcert Vilsteren met optreden Duo Cibeles

Laatste landgoedconcert Vilsteren met optreden Duo Cibeles

VILSTEREN – Het seizoen van Vilsterse landgoedconcerten wordt zondag 14 april afgesloten met een optreden van viool- en celloduo Cibeles in het landgoedcentrum.

Duo Cibeles is in 2015 opgericht door violist Francisco Deheza en celliste Suzanne van Duuren tijdens hun studie aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel.
Zie ook op www.suzannevanduuren.com. Francisco Deheza begon zijn opleiding bij zijn vader/viooldocent in Spanje en vervolgde zijn studie bij de conservaroria van Pamplona en van Pescara . Vele lessen en masterclasses later wist hij op internationale concoursen diverse prijzen in de wacht te slepen. Suzanne van Duuren studeerde aan diverse conservatoria en speelde al op jonge leeftijd in symfonieorkesten, later ook als soliste. Nu is zij lid van o.a. Boho Strings, dat op bijzondere wijze door het brengen van muziek de wereld beter wil maken. Deze gelauwerde musici hebben ook als duo vele masterclasses gevolgd. Nu al door de wol geverfd met al hun podiumervaring brengen ze een zeer gevarieerd programma. Van ingetogen gebed, langs pittige Kletzmer, rustige Ierse volksmuziek of juist de krachtige Hongaarse, tot speelse en beweeglijke of jazzy stukken. Werken van onder andere Bloch, Bartok, Schulhoff en Fraser en diverse volksliederen.

Het concert begint om 15.00 uur, de entreeprijs bedraagt 10 euro. Voor jongeren tot en met 18 jaar is het concert gratis. Voorafgaand aan het concert kunt u een wandeling maken over het landgoed. Wandelroutes zijn te vinden in het landgoedcentrum. Na afloop van het concert is het landgoedcentrum geopend voor een gezellige nazit met een drankje bij het knapperende haardvuur. Adres Landgoedcentrum: Vilsterse Allee 1d te Vilsteren. Informatie over de concerten is te vinden in de agenda van het landgoed op

www.landgoedvilsteren.nl.

Lees ook

Fietstocht van Saam Welzijn vanuit Dalfsen

DALFSEN – Saam Welzijn in Dalfsen houdt op dinsdag 27 juli weer een fietstocht. Vertrek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.