Home / / Kunstpunt De Spil

Kunstpunt De Spil

NIEUWLEUSEN – In het kader van ‘Kunst om Dalfsen’ en de open ateliers in de gemeente Dalfsen is er op 4 en 5 mei voor het eerst een gezamenlijk kunstpunt ingericht waar een achttal kunstenaars hun werk tonen. In het Kunstpunt De Spil exposeren dan gedurende dit weekend meerdere kunstenaars. Bij deze presentaties is een gids uitgegeven waarin deelnemers, alle kunstpunten en ateliers staan vermeld en bovendien ook alle routes naar de kunstpunten.
Kulturhus De Spil. Kon. Julianalaan 10 Nieuwleusen. www.despilnieuwleusen.nl

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Het meisje in de witte kimono’ van Ana Johns De vader van Tori Kovač is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.