Home / / Korfbalveldcompetitie van start

Korfbalveldcompetitie van start

NIEUWLEUSEN – Op zaterdag 20 april begint de veldkorfbalcompetitie. Deze competitie duurt tot 15 juni. D’Ommerdieck speelt tegen Dos Kampen 4 uit Kampen, Oranje Zwart 4 uit Zwolle en Sparta 4 uit Zwolle. Op 20 april speelt d’Ommerdieck thuis (korfbalveld Julianalaan, terrein S.V. Nieuwleusen) om 14.45 uur tegen Oranje Zwart 4 uit Zwolle. Supporters zijn welkom om de spelers in deze eerste wedstrijd aan te moedigen. Ook de Kangoeroeclub gaat dan weer verder van 10.00- 11.00 uur op het veld. Iedereen is welkom om mee te doen.

Lees ook

Jeugdspelers TCO krijgen nieuwe clubshirts

OMMEN – Afgelopen week ontvingen alle jeugdspelers van TCO een nieuw clubshirt. De shirts worden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.