Home / / Koningsspelen 2019 in gemeente Dalfsen

Koningsspelen 2019 in gemeente Dalfsen

DALFSEN – Op vrijdag 12 april vinden de Koningsspelen plaats in de gemeente Dalfsen. Op zowel Sportpark ’t Klaverblad in Nieuwleusen als Sportpark Gerner in Dalfsen zullen in totaal zo’n 900 kinderen uit groep 5 tot en met 8 actief deelnemen aan allerlei sport- en spelactiviteiten.

Voorafgaand aan de activiteiten wordt op het hoofdveld in Dalfsen om 09.45 uur de aftrap verricht door wethouder Jan Uitslag. Ook in Nieuwleusen starten de Koningsspelen met een opening. Daarna dansen in beide kernen alle leerlingen en begeleiders gezamenlijk de koningsdans ‘Passapas’. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om bij dit sportieve evenement aanwezig te zijn.

Het programma in zowel Dalfsen als Nieuwleusen is als volgt:
9.45 – 10.15 Opening (door wethouder Jan Uitslag in de kern Dalfsen) en koningsdans ‘passapas’
10:15 – 12.00 Ochtendprogramma
12.00 – 12.30 Pauze (hoofdveld)
12.30 – 14.30 Middagprogramma
14.45 – 14.45 Afsluiting

De Koningsspelen worden georganiseerd door de gemeentelijke buurtsportcoaches in samenwerking met de basisscholen, vakleerkrachten, studenten Landstede Sport & Bewegen, SportEve Raalte en CALO Zwolle.

Lees ook

Margriet Wiedemeyer nieuwe directeur bedrijfsvoering Dimence

REGIO – Margriet Wiedemeyer (1975) start 1 juni als nieuwe directeur bedrijfsvoering bij Dimence. Wiedemeyer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.