Home / / Koningsdag bij het Ommerkanaal
.

Koningsdag bij het Ommerkanaal

OMMERKANAAL – Ook bij het Buurthuis Ommerkanaal is Koningsdag gevierd. Dit werd georganiseerd namens buurthuis Ommerkanaal en plaatselijk belang Ommerkanaal. Er waren Pipowagens, een klein kleedjesmarkt, een springkussen en er kon ook nog geknutseld worden. Voor de volwassenen was er het spel; zwevend tapijt. De burgemeester, Hans Vroomen, en wethouders Ko Scheele en Bart Jaspers Faijer zijn langsgekomen en waren zo sportief om mee te doen.

Lees ook

Liefde voor vogels druipt er van af bij De Tuinfluiter

OMMEN –  In tegenstelling tot de landelijke trend is de vogelsport springlevend en zelfs groeiend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.