Home / / Koetsentocht om Ommen

Koetsentocht om Ommen

OMMEN – De jaarlijkse authentieke koetsentocht die normaal gesproken op 5 mei plaatsvindt, zal dit jaar op 4 mei gehouden worden. De reden hiervan is dat 5 mei op een zondag valt. De start zal om 09.00 uur zijn vanaf de Voormars. De tocht zal dan de morgenrit rijden en rond 12.30 uur verzamelen op het grasveld bij het streekmuseum. Hier wordt de lunch gebruikt en zal ook de prijsuitreiking plaatsvinden. Daarna gaat men weer op pad voor de middagrit. De verwachting is dat de optocht rond 15.00 uur aan het defilé begint op het Kerkplein, om daarna terug te keren naar de Voormars. De route van de tocht zal binnenkort op de facebookpagina (stichting De Vechtdalkoetsiers ) staan, zodat u ook langs de route de optocht kunt bekijken.

Lees ook

70 jaar Molukkers in Ommen (1)

OMMEN – Dit jaar maart was het precies 70 jaar geleden dat in Rotterdam de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.