Home / / Kleindieren Show in ‘de Olde Schuur’

Kleindieren Show in ‘de Olde Schuur’

GIETHMEN – Op zaterdag 13 april organiseert de Ommer Konijnen en Pluimveefokkers Vereniging (OKPV) voor de 8e keer, een kleindieren Show in ‘de Olde Schuur’ te Giethmen. Dit jaar met een recordaantal van 363 dieren. Op deze kleindierenshow zullen alleen mannelijke konijnen, hanen en cavia’s gekeurd worden, bij de cavia’s zijn zowel mannelijke als vrouwelijke dieren welkom. Dit is een ééndaagse show, waar de inzenders en bezoekers de keuring van de dieren kunnen bekijken. De show is voor publiek toegankelijk vanaf 9.00 uur aan de Hogeveldsweg 2 te Giethmen.

Lees ook

Uitreiking eerste nestkastje

DALFSEN – Ook dit jaar deelde de gemeente Dalfsen weer 1.000 gratis nestkastjes uit aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.