Home / / Kindermiddag ‘Pasen’ bij De Koppel

Kindermiddag ‘Pasen’ bij De Koppel

HARDENBERG – Op woensdag 17 april organiseert De Koppel een kindermiddag, die in het teken staat van ‘Pasen’. Kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn van harte welkom. Uiteraard kunnen ook jongere of oudere kinderen die dit leuk vinden, komen. De middag begint met wist-je-datjes over hazen. Want weet jij eigenlijk dat de haas min of meer een nachtdier is en dat hij zich overdag verstopt? Daarbij vertrouwt de haas op zijn schutkleur. Ze leven graag alleen, maar dulden andere hazen in hun omgeving. Daarna gaan de kinderen een paasmandje maken van karton. Er moet wel het een en ander uitgeknipt worden, zoals haasjes en kuikentjes. Zelf iets tekenen, mag ook en daarna alles inkleuren, is helemaal leuk. Als het mandje beplakt is en klaar, gaat er wat vulsel in en compleet met chocolade-eitjes gaat dit vrolijke mandje mee naar huis. De activiteit begint om 14.00 uur en eindigt rond 16.00 uur. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg, tel. 0523-273388. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal. Voor meer informatie: www.dekoppel.com.

Lees ook

Evelien fietst in zes weken langs 75 IPSO inloophuizen

Op 30 juni aanstaande bezoekt zij het Vechtgenotenhuis OMMEN – Op woensdag 30 juni om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.