Home / / Kikker en Ko in Bibliotheek Ommen

Kikker en Ko in Bibliotheek Ommen

OMMEN – Ko Scheele, wethouder cultuur en sociale zaken in Ommen, was woensdag 3 april op bezoek in het Boekstartcafé in Bibliotheek Ommen. Dit om om kinderen tot 4 jaar voor te lezen uit twee prachtige boeken van Max Velthuijs.

In het boek ‘Ik ben Kikker’ komt Kikker als een handpop uit het boek. Kinderen genoten ervan om Kikker even te knuffelen of aan te raken. In het andere boek gaat Kikker met zijn vriendjes picknicken.
Ko had er zichtbaar plezier in, net als de kinderen die aandacht luisterden maar ook echt betrokken waren wat te merken was aan hun reacties. Na de twee mooie verhalen was het tijd om een gezond tussendoortje te eten dat vanzelfsprekend ook versierd was met een afbeelding van Kikker. De kinderen konden daarna lekker kleuren en tekenen.
Het Boekstartcafé stond deze keer in het teken van Kikker omdat dit aansluit bij de landelijke actie ‘Geef een prentenboek cadeau’. De speciale editie van Kikker is Kikker is vanaf 5 april te koop in de boekhandel voor maar 2 euro.
In het BoekStartcafé in de Bibliotheek Ommen wordt altijd voorgelezen. Het BoekStartcafé is elke woensdagochtend vanaf 10.00 uur. Tegelijk met het voorlezen zijn er altijd wisselende activiteiten voor de kinderen. Dit keer gingen we knutselen. Maak jij je eigen Kikker, Eend of Haas?

.

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Wat is/was het warm hè. Wij hebben op twee locaties airco apparaten hangen, daar is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.