Home / / Joop Ekkelenkamp beste klaverjasser ASC’62

Joop Ekkelenkamp beste klaverjasser ASC’62

DALFSEN – Joop Ekkelenkamp is winnaar geworden van de klaverjascompetitie van ASC’62, waarbij vier koppelwedstrijden en tien competitieavonden werden gespeeld. De resultaten van de zeven beste competitie avonden werden bij elkaar geteld voor het eindresultaat. Zesendertig personen kwamen hiervoor in aanmerking. De beker voor het beste resultaat ging met een gemiddelde van ruim 5400 en een totaal van 37.966 punten naar Joop Ekkelenkamp. Hij ontving uit handen van commissie voorzitter Arnold Mol de wedstrijdbeker. Tweede werd Ben Wesselink 37104 punten en de derde plaats was voor Henk Poelarends met een puntentotaal van 36.696.

Lees ook

Programmavoorbereiding USV

NIEUWLEUSEN – Onder leiding van het nieuwe trainersduo Mathijs van Faassen en Theo van ’t …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.