Home / / Intocht ‘Jezus met Passie’ in Nieuwleusen

Intocht ‘Jezus met Passie’ in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Op een viervoeter, begeleid door zijn discipelen en een groep vrouwen. Zo zal Jezus van Nazareth donderdagochtend rond 11.00 uur Nieuwleusen binnen rijden. Bij Kulturhus de Spil wordt hij welkom geheten door leerlingen van het Agnieten College.

In het Kulturhus zal hij samen met zijn discipelen de maaltijd gebruiken. Wat daarna gebeurt is verleden, heden en toekomst. Het gaat over eenzaamheid, lijden en overwinnen. DJ VanderWood zal het geheel muzikaal begeleiden.

Lees ook

Versoepeling mogelijk op tijd voor de VechtdalTrail

OMMEN – Met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni is het weer mogelijk om evenementen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.