Home / / Inschrijving 27e autorodeo Oudleusen

Inschrijving 27e autorodeo Oudleusen

OUDLEUSEN – In Zalencentrum Mansier wordt vrijdag 24 mei om 19.30 uur de inschrijving gehouden voor de 27e autorodeo Oudleusen. De rodeo vindt zaterdag 15 juni plaats op het terrein van fam. Van Gelder, naast tankstation Firezone aan de Hessenweg. Er worden drie klassen verreden waarbij de auto’s worden ingedeeld op motorinhoud: L. klasse tot 1600, M. klasse van 1600 tot 2 liter, N. Klasse van 2 tot 4 liter. De inschrijfkosten voor de rodeo bedragen 20 euro (inclusief een monteur). Het motorisch spektakel begint zaterdag 15 juni om 10.00 uur, de finale zal rond 16.00 uur zijn. De entree bedraagt 5 euro. Na afloop van het spektakel speelt de topband The Rousers in de tent. Voor de beste dame is een beker beschikbaar gesteld door Medaillehuis Logterman.
Programmaboekjes zijn verkrijgbaar aan de kassa, voor 0.50 eurocent waarvan de opbrengst volledig naar de stichting Opkikker gaat. Tijdens deze dag kunt u bij de stichting Opkikker uw oude telefoons en cartridges inleveren. Voor vragen over de stichting kan men terecht bij de stand van de stichting Opkikker die op het rodeoterrein staat. Na afloop van het spektakel speelt de topband The Rousers in de tent. www.facebook.com/Autorodeo-oudleusen

Lees ook

Leerlingen De Polhaar lopen alternatieve wandeldriedaagse

DALFSEN – De oudervereniging van De Polhaar liet zich niet ontmoedigen door de afgelasting van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.