Home / / Inloopuurtje bij LPO

Inloopuurtje bij LPO

OMMEN – Op maandag 6 mei houdt de LPO weer een inloopuurtje. Het is één van de manieren waarop de LPO in contact blijft met de inwoners van Ommen. Het inloopuurtje is van 19.30 uur tot 20.30 uur in het gemeentehuis aan de Chevalleraustraat en is bestemd voor alle inwoners van de gemeente Ommen die vragen, opmerkingen of suggesties hebben aangaande de Ommer politiek.Dit geldt zowel voor individuele burgers als groeperingen.

Op de agenda van de aankomende raadscommissie staat onder andere bestemmingsplan natuurbegraafplaats Hoogengraven, bestemmingsplan Westerweg/Kloosterdijk Beerzerveld en bestemmingsplan Beukenlaan 1 Dalmsholte. Iedereen is welkom. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te komen dan kunt u reageren via fractielpo@gmail.com.

Lees ook

Waterschap: ‘Waterpeilen boven maximum om kostbaar water niet te verliezen’

REGIO – Als extra maatregel vanwege de droogte zet Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta)  de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.