Home / / Ideeën voor toekomst bruggetje Dante- zuid welkom!

Ideeën voor toekomst bruggetje Dante- zuid welkom!

OMMEN – De fiets- en wandelbrug in het parkje van Dante-zuid in Ommen is in technisch opzicht versleten en (bijna) aan vervanging toe. Maar moet de brug wel vervangen worden door een nieuwe brug of moet er totaal iets anders voor in de plaats komen? In het kader van de participatie legt de gemeente Ommen die vraag nu bij de wijkbewoners/gebruikers neer.

Om de aandacht op de locatie te vestigen heeft de gemeente een groot geel vraagteken bij het bruggetje geplaatst, met de vraag ‘Wat moet hier gebeuren?’
Omwonenden/gebruikers worden uitgenodigd om een korte enquête in te vullen via www.ommen.nl/watmoethiergebeuren. Invullen kan tot 13 april 2019. “Tot dusver hebben al 24 mensen gereageerd” liet wethouder Leo Bongers tijdens het perscontact weten.
De gemeente is voornemens om het gele vraagteken frequenter in te gaan zetten, op plekken waar inwoners de mogelijkheid hebben om te participeren op het gebied van keuzemogelijkheden. Het vraagteken wordt gezien als een mooi hulpmiddel om extra aandacht voor zulke plekken te vragen.

Lees ook

Huidig Bökkers stopt definitief; geen afscheidstournee

REGIO – De Sallandse rockband Bökkers legt definitief het bijltje erbij neer. Er komt dus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.