Home / / Bijna 500 deelnemers schoten bij sponsortoernooi schietvereniging N.I.O.

Bijna 500 deelnemers schoten bij sponsortoernooi schietvereniging N.I.O.

OMMEN – Schietvereniging N.I.O. uit Ommen organiseerde donderdag haar jaarlijkse sponsortoernooi. De opkomst was weer overweldigend, maar liefst 54 bedrijven (bijna 500 personen) schoten om de felbegeerde wisseltrofee.

Tijdens het toernooi werd geschoten op de wedstrijdbaan van 10 meter in korpsen van 3 personen, per persoon worden 10 kogels geschoten waarbij 100 punten kan worden geschoten. Met een korps is de maximale score dus 300 punten.

Vooral bij de dames was het een nek aan nek race, zodat er een gedeelde tweede en een gedeelde derde plek is dit jaar. Bij de heren kwam Takman IJzerwaren tot een score van 257 punten. Klussenbedrijf Roy Kampman eindigde op een tweede plek met een score van 248 punten. Op de derde plek eindigde Valk tweewielers uit Daarle.

Bij de Dames is WR Bouw eerste geworden met een score van 241 punten op een gedeelde tweede plek eindigden de dierenkliniek Ommen en Mohocar met beide 229 punten. Met 1 puntje minder eindigden als derde Keurslager Veltmaat en Palau/Herberg combinatie.

Op de korte banen kon er worden kamp geschoten waarbij de schutter die het langst de hoogste score schiet winnaar wordt. Ook kon er op verschillende attracties worden geschoten om muntjes die later konden worden ingewisseld voor leuke prijzen.

Bedrijven die ook belangstelling hebben om volgend jaar mee te doen aan dit evenement kunnen contact opnemen met schietvereniging N.I.O. via schietverenigingnio@hotmail.com.

Lees ook

Crossloop in plaats van de Bouwman Bissinghrun

OMMEN – In verband met de huidige coronasituatie, heeft de organisatie van de Bouwman Bissinghrun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.