Home / / Groen licht voor twee zonneparken

Groen licht voor twee zonneparken

OMMEN – Plannen voor zonneparken De Lindenberg en Coevorderweg (ten noorden van Café-restaurant De Bootsman) in buurtschap Hoogengraven kunnen doorgang vinden. Die conclusie kan getrokken worden, nu burgemeester en wethouders van de gemeente Ommen een verklaring van geen bezwaar hebben afgegeven. Er zijn geen zienswijzen ingediend tegen de plannen. De discussie over de zonneparken ging met name over het punt dat dit ten koste zou gaan van landbouwgrond. Landschappelijke inpassing gold voor de gemeente als belangrijke voorwaarde. Bij de Bootsman gaat het om een 4 hectare groot terrein, bij de Lindenberg betreft het een kleinschaliger terrein van 1,2 hectare.

Lees ook

Minister Van Nieuwenhuizen bespreekt volgende maand N35 met gedeputeerde

REGIO – Na een volmondig ‘nee’ tegen verbreding van de N35, heeft minister Cora van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.