Home / / Groen licht voor paasvuren in gemeente Dalfsen

Groen licht voor paasvuren in gemeente Dalfsen

DALFSEN – Door de regen van de afgelopen dagen heeft de Veiligheidsregio IJsselland besloten dat er geen sprake meer hoeft te zijn van extra alertheid rondom de droogte. De gemeente Dalfsen heef de organisatoren van de paasvuren daarvan op de hoogte gebracht en toestemming gegeven om alsnog de paasvuren aan te steken.

“Het was heel jammer dat dat afgelopen Paasweekend niet kon door de droogte. De risisco’s voor een natuurbrand waren te hoog. Nu kan het toch! Ik hoop dat velen nu alsnog plezier kunnen beleven aan de paasvuren”, zegt burgemeester Erica van Lente.

Lees ook

Minister Van Nieuwenhuizen bespreekt volgende maand N35 met gedeputeerde

REGIO – Na een volmondig ‘nee’ tegen verbreding van de N35, heeft minister Cora van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.